3.6.2019

CCCH spoluorganizátorem Výstavy čínské keramiky na pražském Žofíně

Od pátku 31.května do neděle 2. června 2019 se na pražském Žofíně konala výstava čínské keramiky. Na páteční vernisáži se kromě zástupců a spoluorganizátorů CCHC zůžastnil i zástupce vedoucího Kanceláře prezidenta republiky, Rndr. Petr Mužák a náměstci generálního ředitele Národní knihovny České republiky, Mgr. Adolf Knoll a Ing. Ivo Gottwald.

CCHC uspořádalo ve spolupráci s European Chinese Culture Association a Asociací čínské keramiky výstavu Isingské purpurové keramiky. Slavnostní zahájení proběhlo dne 31.5.na Žofíně. Zástupci Czech China Centra předali dar do sbírek Kanceláře prezidenta republiky a Národní knihovny v Praze a to v podobě tradiční isingské purpurové keramiky.

 

http://www.52hrtt.com/webservicepage_getInformationPage.do?id=D1559212022934&areaId=139&behaviorSource=4&languageId=7&flag=1&from=singlemessage&isappinstalled=0

 

 


Další aktuality >>

NAŠE CÍLE

Hlavním cílem spolku Czech - China Centrum je rozvíjení činnosti směřující k podpoře a všestrannému rozvoji styků mezi občany a organizacemi České republiky a Čínské lidové republiky na úseku podnikání, zaměstnávání, ekonomického rozvoje, vědy, techniky a umění, studia a vzdělávání, překladatelství a badatelství, výzkumných a vývojových programů, kultury, školství, podpory a ochrany mládeže, turistiky, ochrany přírody a životního prostředí, zdraví, sportu a tělovýchovy, investic a ochrany investic a humanitárních činností. Jedním z hlavních cílů je rozvoj a šíření Čínské medicíny v České republice, rozvoj projektů „smart cities“ ve spojení s vytvářením nových partnerských vztahů mezi městy České republiky a Čínské lidové republiky. Spolek rozvíjí svou činnost s podporou osob činných v politické sféře České republiky. Především chceme podporovat vzájemné poznávání a spolupráci v zájmových oblastech, napomáhat ke zvyšování úrovně spolupráce a za tímto účelem získávat jednotlivce i skupiny všech kategorií pro tuto spolupráci. Chceme napomáhat spolupráci podnikatelských subjektů a měst.
Czech - China Centrum

Kontakty

Czech – China Centrum, z. s.
Rohanské nábřeží 693/10
186 00 Praha
Česká republika
T: +420 220 560 686
E: info@chinacentrum.cz
www.chinacentrum.cz